Vánoční inspirace na knižní dárky z antikvariátu

Pod vánoční stromeček patří knížky a my vám rádi pomůžeme s jejich výběrem. V nové kategorii Vánoční inspirace najdete nápady na knižní dárky pro vaše blízké, malé knihomoly, rodiče, babičky i dědečky, kteří rádi tráví čas s knížkou v ruce. Nechte se inspirovat našimi tipy na knižní dárky, vybíráme pro vás knihy ve skvělém stavu nebo ojedinělé kousky, které můžete s radostí nadělit pod stromeček.

Vánoční otevírací doba

Během prosince vám chceme nabídnout o trochu více času na prohlížení, listování a výběr knížek, které by mohly potěšit vás nebo vaše blízké pod vánočním stromečkem. Všechny předvánoční soboty a na zlatou neděli máme otevřeno od 9:00 do 12:00. Chcete si prohlédnout konkrétní knížku, kterou jste objevili v našem e-shopu? Pak bychom vám rádi doporučili, abyste si pro jistotu vybranou knížku*ky objednali v e-shopu nejpozději do čtvrtečního večera a jako způsob dopravy zvolili Osobní odběr, abychom vám stihli knížku*ky na víkend připravit (část knih z naší nabídky se totiž nachází ve skladu mimo prodejnu, díky objednávce budeme vědět, jaké knihy máme na víkend dovézt a připravit).

vanoce-oteviraci-doba

Nabízíme tištěné i elektronické dárkové poukazy

Darujte svým blízkým možnost vybrat si knížky podle vlastního čtenářského vkusu a nálady. Dárkové poukazy na nákup knih nabízíme v hodnotě 300 Kč a 500 Kč, jsou vkusně graficky zpracované ilustrátorkou Klárou Forstovou a můžete si vybrat mezi tištěnou a elektronickou podobou (PDF). Pro ty tištěné se můžete zastavit přímo v antikvariátu, kde vám poukázku vystavíme na počkání a předáme v elegantní dárkové obálce, na kterou vám můžeme natisknout razítko našeho antikvariátu. Elektronické poukazy v PDF se hodí jako dárek na poslední chvíli nebo pokud bydlíte daleko od Poděbrad, lze jej zaplatit online platební kartou, online bankovním převodem nebo klasickým bankovním převodem. Elektronický dárkový poukaz zasíláme e-mailem tentýž den, kdy je platba připsána na náš účet.

dárkový poukaz 300

Doručení do Vánoc

Doručení do Vánoc můžeme zaručit u objednávek, které přijmeme do neděle 18. 12. 2022. Poté se budeme i nadále snažit, aby byly knížky co nejdříve u vás, ale jak známe vytíženost dopravců v předvánočním týdnu, tak nemůžeme nic zaručit.

Klidný předvánoční čas přejí
Dita, Pavlína, Petr a Markéta