Pozvánka na GlorietFest 2023

Srdečně vás zveme na poděbradský multižánrový festival GlorietFest 2023, který se letos pořádá již sedmým rokem s cílem podpořit obnovu secesní kulturní památky altánu Gloriet. Festival se koná v sobotu 16. 9. 2023 od 14:00 na zahradě nedaleké evangelické fary (Husova 141, Poděbrady) a jeho součástí bude vedle pestrého hudebního programu také náš benefiční antikvariát s knihami, gramodeskami a tvořením z papíru.

Nakupte knížky pro dobrou věc

Altán Gloriet se nachází na labských terasách, které jsou přístupné ze zahrady Farního sboru Českobratské církve evangelické a jen kousek pěšky od našeho antikvariátu. Protože nám na záchraně památky záleží, stejně jako řadě dalších poděbradských patriotů, chceme také přispět na dobrou věc. Na festival připravíme malý antikvariát a veškerý výtěžek z prodeje spolu s dalšími stánky věnujeme ve prospěch oprav kulturní památky. Vloni jsme poprvé na GlorietFestu prodávali také gramodesky a letos to pro velký zájem zopakujeme. U našeho stánku tedy najdete kromě knih také výběr elpíček od českých i zahraničních interpretů.

Tvořivý tip: Přijďte stříhat, lepit, tiskat a skládat z papíru na tvořivou dílnu, která bude součástí stánku Antikvariát Poděbrady 🎨

Podrobný program a aktuální informace najdete v události GlorietFest 2023 na Facebooku 💜

Gloriet-Fest-2023-C-A4