Adventní otevírací doba

Advent je tady a s ním i předvánoční těšení. V předvánoční době vám chceme dopřát více času na výběr knižních dárků pro vaše blízké, a proto budeme mít všechny předvánoční soboty otevřeno po celé dopoledne. Potřebujete pomoc s výběrem knižních dárků pod stromeček? Zveme vás k prolistování Vánoční inspirace, kde najdete výběr z novinek v našem antikvariátu z různých žánrů pro všechny knihomoly, kteří rádi tráví čas s knížkou v ruce.

Prodloužená otevírací doba

Během prosince vám chceme nabídnout více času na prohlížení, listování a výběr knížek, které by mohly potěšit vás nebo vaše blízké pod vánočním stromečkem. Proto budeme mít všechny předvánoční soboty a na stříbrnou neděli otevřeno od 9:00 do 12:00. Chcete si prohlédnout konkrétní knížku, kterou jste objevili v našem e-shopu? Pak bychom vám rádi doporučili, abyste si pro jistotu vybranou knížku (nebo více knih!) předem objednali v e-shopu a jako způsob dopravy zvolili Osobní odběr, abychom vám stihli knížku nebo knížky na víkend připravit (ne všechny knihy máme totiž dostupné přímo v prodejně, část naší nabídky se nachází v externím skladu mimo prodejnu). Díky objednávce budeme vědět, jaké knihy máme na víkend dovézt, a můžeme vám je včas připravit.

adventni-oteviracka

 

Stíháme doručení do Vánoc

Doručení do Vánoc můžeme zaručit u objednávek, které dorazí do pátku 15. 12. 2023. Poté se budeme i nadále snažit, aby byly knížky co nejdříve u vás, ale už nemůžeme nic zaručit. Proto doporučujeme objednat raději dříve, než později :)

Přejeme vám klidný a radostný adventní čas!
Dita, Pavlína, Petr a Markéta