• 1 z 2
 

Technologie přípravy pokrmů 2 : učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (2011)

 

Pro SOU , učební obor kuchař - kuchařka, kuchař - číšník, číšník - servírka, a pro hotelové školy

Dostupnost Zvolte variantu Skladem (1 ks) Skladem (1 ks)
Stav
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
80 Kč 100 Kč od 80 Kč
   
Kód produktu 881760/DOB 881760/VEL Zvolte variantu
Značka Sedláčková, Hana
Kategorie Odborné a naučné
 
Autor Sedláčková, Hana
Nakladatel Fortuna
Místo vydání Praha
Rok vydání 2011
Vydání 2. dotisk
Počet stran 88 s. + 16 s. přílohy
ISBN 978-80-7168-952-2
Vazba brožovaná
Stav dobrý

Podobné produkty